Vile 4 camere

Vile 4 camere, Odai City Gardens

Vile 4 camere OTOPENI – ODAI – GRIVITA, strada Ciprian Porumbescu – complex rezidential ODAI CITY GARDENS, format din P+1+Pod Mansardabil, suprafata total construita 228mp, teren 251mp din care 180mp fiecare unitate si 71mp cota parte din complex.

 

 Desfasurare:

– Parter: living=32mp; bucatarie open / inchisa; baie; terasa exterioara=16mp;

– Etaj 1: dormitor matrimonial cu baie si acces pe balcon; 2 dormitoare; baie generoasa;

– Pod inalt Mansardabil open space (61) cu posibilitate compartimentare la nevoie in 2 camere si baie, avand 2 ferestre tip velux dar si o ferestra termopan.

Avem placa din beton intre etaj 1 si podul mansardat.

 

Proiectul de vile va avea in total 74 de vile din care 72 vile tip cuplate si 2 vile individuale, zona comerciala si gradinita, loc de joaca pentru copii. Strada este asfaltata pana la proiect.

 

Fiecare proprietate va avea 2 locuri de parcare auto la interior iar cartierul va beneficia inclusiv de locuri de pacare auto pentru vizitatori.

Vilele se predau finisate la cheie, fiecare client avand posibilitatea de a isi personaliza interiorul casei, putand alege dintr-o gama destul de larga culoarea, parchetul, gresia, faianta si usile de interior.

Complexul va beneficia de racordare la gaze, apa, lumina, bazin vitanjabil mare cu filtre pentru purificarea apei, putand prelua atat apa menajera dar si apa pluviala.

 

“ODAI CITY GARDENS” –  un nou proiect, o noua provocare, continua proiectul de vile OTOPENI CITY GARDENS situat in Otopeni, zona Ferme, Ana Aslan, proiect rezidential cu 151 vile de 4 & 5 camere vandut in proportie de 80%.

 

Casa = Acasa = ODAI CITY GARDENS.

 

Pret 140.000 euro +tva.

 

Telefon: 0749.800.400

Direct Dezvoltator!

www.OdaiCityGardens.ro

Galerie foto

Localizare